Epidemien gir nye behov for både produkter og ny teknikk

Gjennom hele 2020 har vi sett – og skrevet – om nye behov både av produkter og ny teknikk for å kunne takle en hverdag med smitteproblematikk.

 Selv om denne saken er litt på siden av det mange av våre lesere lever av, synes vi den er interessant som et eksempel på hva man kan få til når man møter helt nye utfordringer. Konica Minolta, som alle i bransjen har et forhold til, har hjulpet Recoveryakademiet med å holde åpent gjennom hele pandemien. Kan dette også være noe for produksjonsbedrifter som for all del må unngå smitteutbrudd på arbeidsplassen?

Recoveryakademiet har nemlig kjøpt inn kameraer med varmesensor-teknologi til to av sine klinikker.

– Et termisk kamera har gjort det mulig for Recoveryakademiet å være i forkant, også når det gjelder smittevern. Enkelt forklart identifiserer kameraet høy temperatur på folk som kommer inn dørene til de to klinikkene, og gir automatisk varsler slik at nødvendige tiltak for å hindre smitte umiddelbart iverksettes. I tillegg har det offentlige gitt virksomheter krav om besøksregistrering for å bidra til enklere smittesporing. Dette er løst i systemet på en trygg og sikker måte, både når det gjelder smitte og personvern, forteller Per Sørberg, ITS direktør i Konica Minolta.

Les hele saken hos Konica Minolta her.

- ANNONSE -

You might also like