Tajik engasjerer fortsatt – nå i Klassekampen

Vi publiserte i forrige uke et leserinnlegg fra Sigurd Hammerstad, styreleder i Megaprint. Nå har også Klassekampens ansvarlige redaktør Mari Skurdal kommentert debatten rundt trykking i utlandet. (Les hele innlegget her, bak betalingsmur).

I kommentaren skriver Skurdal at “Hadia Tajik er ikke ansvarlig for lavpriskonkurransen i grafisk bransje. Men som politiker er hun i posisjon til å gjøre noe med situasjonen ved å stille krav til bokbransjen, eller ved rett og slett å engasjere seg i en lokal bedrift.”

Og avslutter;

“Det blir rett og slett litt slapt å gjemme seg bak et «slik gjør alle det», selv om det er sant. Arbeiderpartiet ble stort ved å forandre bransjestandarder, ikke ved å vise til dem. Ja visst lønner det seg å overlate bokproduksjonen til lavtlønte arbeidsfolk uten stillingsvern. Men bra er det ikke.”

 

- ANNONSE -

You might also like