Stormberg søker Grafisk Designer (Kristiansand S)

Sjef på vår avdeling for Visuell Kommunikasjon skal i permisjon høsten 2021, det vil derfor fra januar 2021 vil være behov for grafisk vikar i vår avdeling for Visuell Kommunikasjon. Vikariatet løper i ett år, med mulighet for fast ansettelse.

Som grafisk designer i Stormberg vil en av dine viktigste oppgaver være å kommunisere Stormbergs merkevare visuelt. Du vil, ved hjelp av god kjennskap til Stormbergs merkevare og en stor verktøykasse med bilder og grafikk, være en som formidler våre viktigste budskap, enten det er vårt sosiale engasjement, vårt velkjente turtøy eller vårt turutstyr.

Du vil jobbe med å utforme grafikk og innhold til våre rundt 30 fysiske butikker og 3 nettbutikker (stormberg.no/.se/.fi). Herunder alt fra webside-grafikk, plakater, nyhetsbrev, annonser, bilder og video til sosiale medier, nettside og blogg.

Vi ser etter deg som passer inn i et kreativt, produktivt og løsningsorientert team. Vi løser daglig mange og varierte oppgaver, samtidig som vi har faste produksjonsoppgaver. Derfor trenger vi deg som setter pris på å gå litt ut på viddene, men som også vet hva det vil si å gå i “modus” for å produsere.

I Stormberg er vi opptatt av mangfoldet i organisasjonen, og med dette opptatt av å ikke begrense spillerom til stillingstitler eller avdelinger. Vi mener det er en styrke å se hele den ansatte. Dette gir best utgangspunkt for trivsel, fremgang og vekst, både som organisasjon og som individer.

Synes du dette virker spennende og mener du kan være den ressursen vi trenger i vår avd. for Visuell Kommunikasjon, har vi veldig lyst til å bli bedre kjent med deg.

Send din søknad via Finn.no sammen med CV og eksempler som viser hvilke kreative bidrag du vil kunne tilføre oss.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like