Podcast: Han vil omdefinere trykkindustrien – ”Vekstpotensialet er enormt”

”Det har aldri vært en mer spennende tid for den grafiske industrien enn nå. Vekstpotensialet er enormt”. Det sier Henrik Müller-Hansen, Gelatos grunnlegger, i det siste avsnittet av Branschkollpodden. Om du er gründer og ønsker input om framtiden – så bør du sette av tid til å høre denne podcasten.

Podcasten med Müller Hansen handler om Gelatos vei mot å nå en milliard kroner i omsetning neste år, hvordan man har åpnet opp hele sin plattform med et API, hvordan e-handelstrenden har gitt dem medvind og om at den lokale produksjonen er en ”perfekt match” med den globale utviklingen innen miljø og holdbarhet. Hvordan skal man som gründer og grafisk selskap forholde seg til utviklingen?

Lytt til podcasten med Müller-Hansen her:

 

- ANNONSE -

You might also like