Ny leverandør satser på grafisk – har solgt åtte maskiner på fem måneder

Maskinagenten AS er et nyopprettet selskap som nå gjør en satsing mot grafisk bransje. På fem måneder har bedriften allerede solgt åtte maskiner. Det forteller daglig leder Eddy Authen i Maskinagenten til Media Monitor.

– Vårt hovedområde er skjæring av stålplater, men vi har også laserskjærere og lasergraveringsmaskiner, og her er det åpenbart et stort marked inn mot grafisk bransje og profilmediabransjen, sier Authen til Media Monitor.

Laserskjærere og lasergraveringsmaskiner fra Maskinagenten.

Maskinagenten markedsfører også sine laserkuttere på Grafkom Market, annonsen kan du se her.

Authen forteller at Maskinagenten allerede har solgt åtte maskiner som hovedsakelig skal brukes inn mot ulike former for profilering.

Egner seg til profilering og skiltproduksjon

Authen forteller til Media Monitor at hans maskiner egner seg til å lasergravere mange ulike slags profileringsprodukter, men at de største maskinene også passer veldig bra til skiltproduksjon.

– Vi har maskiner som håndterer format helt opp til 1600mm x 1000mm, noe som gjør disse modellene veldig aktuelle for skiltproduksjon, forteller Authen.

Lasergraveringsmaskinene kommer fra den globale leverandøren GWEIKE, der Maskinagenten står for både salg, service og support. Se video under med modellen GWEIKE LC1390N.

- ANNONSE -

You might also like