NRK søker Grafisk designer (Oslo)

Er du en grafisk designer som vil jobbe med forklaringsgrafikk og nyheter? Vil du jobbe kreativt med design og animasjon? Ser du etter et sterkt fagmiljø som utvikler fagfolk og produkter i verdensklasse?

Vi i NRK ser etter deg!

Som designer i NRK vil du være en del av et større fagmiljø med mer enn 70 dedikerte og dyktige fagpersoner i seksjon for Design og brukeropplevelse. Vi jobber med å utvikle publikumsproduktene til NRK, samt grafisk innholdsproduksjon og visuell profilering av NRKs mange merkevarer på ulike plattformer.

Arbeidsoppgaver

  • Utforming av forklaringsgrafikk for NRKs innholdsproduksjon
  • Konseptutvikling
  • Motion graphics / animasjon

Kvalifikasjoner

  • God i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator
  • God i Adobe After Effects
  • God forståelse for motion graphics

Vi ser etter deg som er faglig sterk, drives av å stadig kunne forbedre deg, og har en brennende interesse for forklaringsgrafikk og motion. Du er idérik og nyskapende, og kan raskt løse oppståtte problemer og situasjoner.
Du har en bachelor innen grafisk design og et godt øye for det visuelle. Vi oppfordrer også erfarne designere uten formell utdanning til å søke.
Du må legge ved referanser til relevante arbeidsprøver i søknaden for å bli vurdert.

Personlige egenskaper 
Vi forutsetter at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og genuin interesse og entusiasme for å jobbe med teknologi og innhold. I tillegg har du ambisjoner for din egen faglige utvikling.

Et av Norges beste miljø   
NRK har de siste årene blitt kåret til en av landets beste arbeidsplasser i medie- og kommunikasjonsbransjen. Det er ikke tilfeldig. At du skal trives er helt sentralt i NRKs filosofi. Det lønner seg på alle måter. Hvorfor folk liker seg hos NRK finnes det flere grunner til. Mange trekker frem fellesskapet.

I NRK finner du stort mangfold. Både faglig, kulturelt og sosialt. Her finner du mange populære arenaer der vi møtes for å oppleve, trene, diskutere, feste, spille eller helt andre ting. Vi har mange ulike bedriftslag, vinter- og sommerleker, og et populært treningsrom. I tillegg arrangeres det flere faglige arrangement, som spennende innovasjonsdager, fagdag, pitche-dager, førpremierer, seminar og konferanser. Der vi høster og deler kunnskap, og diskuterer fag.

Mer enn bare en jobb   
NRK er mer enn en mediebedrift. Mer enn en jobb. Vi har et tydelig samfunnsoppdrag som går ut på å dekke demokratiske, sosiale og kulturelle behov i det norske samfunnet. Dette gjenspeiles i alt vi gjør, hvordan vi prioriterer, og hvordan vi forholder oss til publikum.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like