Går fra Allkopi Netprint til IGM

IGM styrker teamet med mer markedsføringskompetanse.

IGM – Institutt for Grafiske Medier – styrker teamet med mer markedsføringskompetanse. Eline Garmaker Håmo, tidligere markedssjef i Allkopi Netprint, starter fra nyttår hos IGM som ny markedssjef.

– IGM er solide og meget dyktige. Det er en flott merkevare å få lov til å videreutvikle. I tillegg huser IGM en herlig gjeng med nysgjerrige ja-mennesker. Den gode stemningen setter seg regelrett i kroppen i det du går inn døren, sier Garmaker Håmo.

Garmaker Håmo forteller videre at det er litt vemodig å forlate Allkopi Netprint.

– Jeg har satt pris på hver eneste dag hos Allkopi og forlater en super gjeng med både flinke og flotte folk. Det er brutalt på én måte å gå i fra nå når re-brandingen var komplett, men det er kanskje den beste tiden også for å ikke begynne å repetere seg selv. Jeg har aldri helt glemt IGM, det var noe der som jeg ble veldig glad i. Tematikken i kjernevirksomheten lokker meg veldig og jeg klør i fingrene etter å komme i gang. Det oser liksom av blanke ark og fargestifter hos IGM – og jeg er helt forelsket i tanken om å kunne få være med å løfte folk opp og frem i sine karrierer, sier markedssjefen som fra nyttår altså bytter beite.

- ANNONSE -

You might also like