Trykker rett på veggen – “betydelig marked”

Interiørtrykk skaper nye muligheter for grafisk bransje. Nok et eksempel på dette er storformataktøren Reklameservice Vestfold og Telemark som samarbeider med bedriften Arbor om trykk direkte på MDF-plater. Det melder Canon.

– Arbor leverer oss dekorfiler, som vi printer direkte på MDF-platene med vår nye Canon Arizona 2280XT. […] Avtalen med Arbor gjorde at vi tok steget fullt ut med de investeringene vi hadde lyst til å gjøre. Trykking på MDF-plater for Arbor vil etter planen utgjøre rundt en tredel av produksjonen vår, i tillegg oppnår vi høyere kvalitet og bedre lønnsomhet for annen skiltproduksjon og andre oppdrag. Det er mange spennende områder innenfor interiør, ikke minst trykking på akustikkplater, sier Yngve Kapstad i Reklameservice.

“Betydelig marked”

Arbor ser store muligheter i samarbeidet med Reklameservice.

– I tillegg til våre mest populære mønstre og standardmotiver, tror vi det er et betydelig marked for veggplater med kundens egne motiver. Tenk deg et ungdomsrom med motiver fra sport eller musikk, og når ungdommen vokser og interessene endrer seg, kan man enkelt male over og beholde de samme veggplatene, poengterer Kristian Phipps i Arbor.

Reklameservice Vestfold og Telemark har produksjonslokaler i Sandefjord og byråtjenester i Porsgrunn. Bedriften hadde en omsetning på 18,2 millioner kroner i 2019 og et driftsresultat på 990.000 kroner.

Ferdige MDF-plater fra Arbor med trykt overflatedekor.

- ANNONSE -

You might also like