Ekornes søker erfaren og kreativ Grafisk Designer (Ikornnes)

Vi ønsker å ytterligere styrke vår interne kompetanse og kapasitet på Grafisk Design, og søker en erfaren og kreativ person som ønsker å jobbe i et internasjonalt selskap med kjente merkevarer. Fra vår marketingavdeling i Sykkylven har vi utstrakt kontakt med salgsselskaper rundt hele verden, og utarbeider et vidt spekter av materiale.

Den vi ønsker å finne har utdanning og erfaring innen grafisk design, med gode kunnskaper innen Adobe Creative Cloud suite og Microsoft Office pakken. Det kreves gode språkkunnskaper på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være utarbeidelse av salgsmateriell til alle våre kanaler, vedlikehold av bildearkiv og støtte til vår internasjonale salgsorganisasjon.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og har gode ordninger for forsikring og pensjon. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg i et selskap med sterk historie og tradisjon, fokus på bærekraftig utvikling og innovative, funksjonelle produkt.

Om arbeidsgiveren

Ekornes er den største møbelprodusenten i Norge og eier merkenavnene Ekornes®, Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge. IMG er mest kjent i Australia og USA. Produksjonen foregår i konsernets ti fabrikker. Konsernet har fem fabrikker i Norge, en fabrikk i Litauen, en fabrikk i USA, en fabrikk i Thailand og to fabrikker i Vietnam. Produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper eller gjennom importører. Ekornes’ forretningsidé bygger på å utvikle og produsere produkter som er fremragende med hensyn til komfort og funksjon og som i pris og design henvender seg til et bredt publikum.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like