Deadline søker Prosjektleder (Sortland)

Vi ser etter en kreativ person med hjerte for historiefortelling. En person med bakgrunn enten fra film- eller markedsføring som kan tilføre oss noe også på produksjonssiden. Som prosjektleder er du navet mellom kunden og alle involverte i teamet, og sørger for at sluttproduktet blir bedre enn kunden forventer. Du har ansvaret for budsjett- og prosesstyring, koordinering av aktiviteter og fremdriftsplaner. Du er den som beholder roen og smilet, når det koker.

Du er ærekjær, nysgjerrig, ærlig og ekte, og alle vet hvor de har deg. Du har ambisjoner og du er tydelig, kundeorientert og strukturert. Du har teft for effektiv kommunikasjon.Vi er et team på ti ansatte som jobber med filmproduksjon, kommunikasjonsstrategi, eventer og produksjon av innhold til digitale kampanjer. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, men ikke redd for å ha store ambisjoner. Vi er i vekst, og satser stort. Ikke bare på å bygge opp en spennende portefølje, men også på våre medarbeidere. Hos oss er det rom for å forme egen arbeidshverdag og gjennomføre prosjekter man drømmer om.I Deadline bygger du deg opp 360 graders erfaring innen markedsføring og er en spennende arbeidsplass for deg som brenner for markedsføring og filmproduksjon, med hektiske dager og høyt tempo.

Arbeidssted: Sortland. En del reising mellom kontorstedene Sortland og Bodø må påberegnes, i tillegg til reising i forbindelse med produksjoner. Vi kan bistå med flytting.

Stilling: 100 %

Søknadsfrist: 25/10-20

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like