Wera AS søker Salgsleder (Porsgrunn)

Vi søker en salgsleder med sterke ambisjoner og egenskaper som stimulerer til vekst. Du ser det som din personlige oppgave å oppfylle våre mål og vekststrategi, og bidra til at kundene våre lykkes. Du inngir tillit, elsker å bygge nettverk og å utvikle relasjoner. Som salgsleder vil du få en sentral rolle i utviklingen av Reklamehuset Wera.

Har du erfaring fra salg av reklamebyråtjenester, digitale løsninger, grafisk produksjon, rådgivning eller strategi? Har du i tillegg erfaring og nettverk innenfor PR og kommunikasjon er dette et pluss, men ikke avgjørende. Du er god til å prioritere og har evne til å inspirere og motivere andre til felles innsats. Er du en utadvendt, strukturert og proaktiv person som våre kunder kommer til å elske, hører vi gjerne fra deg.

En viktig oppgave vil bli å bygge opp databasen med leads som fører til møter med teamene, og som kan brukes inbound. I dette arbeidet er det viktig å se bredden av vår produkt- og tjenesteportefølje.

Det er også ønskelig at du har erfaring med analyse og innsiktsverktøy, at du har erfaring med digitale markedskanaler og kjennskap til programmatisk display-annonsering.

Bli med på en utfordrende og morsom reise sammen med oss! For flere opplysninger ring Kjersti Hole Haatveit, mobil 911 90 561.

Source www.finn.no
You might also like