Verdens første ”print hackathon” for den grafiske bransjen

Den 12 og 13 oktober arrangeres et såkalt ”Print Hackaton” – der hensikten er å drive fram nye forretningsmuligheter innen grafisk bransje.

Det er nettverket Grafkom som melder at man samarbeider om dette onlineeventet med VIGC, som er Grafkoms motsvarighet i Nederland og Belgia. VIGC er hovedarrangør i samarbeid med EY og Grafkom inviterer alle medlemmer til å være med kostnadsfritt. Magnus Thorkildsen som er partner i Grafkom sitter i juryen for eventet/konkurransen.

– Dette er en mulighet for alle grafiske bedrifter til å tenke gjennom hvilken vei man skal ta framover, sier Magnus Thorkildsen.

Tanken med eventet/konkurransen er at man innen et valgt område – siviltrykk, emballasje, publishing eller industrielt trykk – skal jobbe fram nye forretningsmodeller. Enten i samarbeid med andre personer i bransjen eller med et team fra ens eget selskap.

Under den andre dagen presenterer man sin idé for en jury som utser den beste ideen.

I tillegg til grafiske bedrifter kommer det også til å være med startups og studenter som man får mulighet til å samarbeide med. Det skal også være en gruppe med rådgivere tilgjengelig innen de ulike områdene.

Mer informasjon om VIGC Hackathon finner du her.

- ANNONSE -

You might also like