Senter for eiendomsfag søker Grafisk designer (Oslo)

Motiveres du av å skape digitale produkter og gode kundeopplevelser på nett? Er du god på å bruke digitale kanaler for å nå ut med budskapet ditt? Da kan du være vår nye grafiske designer og innholdsprodusent.

Din jobb vil være å videreutvikle vårt digitale utrykk og våre plattformer gjennom å:

·       Være digital produsent for våre nettstudier, med fokus på det tekniske

·       Produsere videoer til sosiale medier

·       Designe markedsmateriell, for både digitale og trykte medier

·       Skape engasjerende innhold

·       Vedlikeholde og forbedre bruken av våre digitale plattformer og systemer

Din jobb vil være å profesjonalisere vår digitale innsats, slik at vi når ut til flere av dem som har et eiendomsyrke og som ønsker seg et kompetanse- og karriereløft. Du vil få muligheter til å påvirke senterets forretningsområder og vår posisjon som eiendomsbransjens kunnskapshjem. Vår nye grafisk designer / innholdsprodusent rapporterer til senterets programdirektør og vil samarbeide med vår  salgs- og markedssjef.

Source www.finn.no
You might also like