Senter for eiendomsfag søker Grafisk designer (Oslo)

Motiveres du av å skape digitale produkter og gode kundeopplevelser på nett? Er du god på å bruke digitale kanaler for å nå ut med budskapet ditt? Da kan du være vår nye grafiske designer og innholdsprodusent.

Din jobb vil være å videreutvikle vårt digitale utrykk og våre plattformer gjennom å:

·       Være digital produsent for våre nettstudier, med fokus på det tekniske

·       Produsere videoer til sosiale medier

·       Designe markedsmateriell, for både digitale og trykte medier

·       Skape engasjerende innhold

·       Vedlikeholde og forbedre bruken av våre digitale plattformer og systemer

Din jobb vil være å profesjonalisere vår digitale innsats, slik at vi når ut til flere av dem som har et eiendomsyrke og som ønsker seg et kompetanse- og karriereløft. Du vil få muligheter til å påvirke senterets forretningsområder og vår posisjon som eiendomsbransjens kunnskapshjem. Vår nye grafisk designer / innholdsprodusent rapporterer til senterets programdirektør og vil samarbeide med vår  salgs- og markedssjef.

Hvem er du

Du har utdannelse som grafisk designer og har erfaring fra digital innholdsproduksjon. Du kan vise til gode resultater fra tidligere arbeid eller portfolio. Du er initiativrik, nysgjerrig og løsningsorientert, med en genuin interesse for å skape de gode kundeopplevelsene gjennom design og video.

Du har en estetisk sans, øye for detaljer, er nøyaktig og kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Du har god forståelse for det digitale medielandskapet, har interesse for og motiveres av nye digitale løsninger. Kommersiell interesse og gjennomføringsevne vektlegges også. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Du bør ha erfaring med Illustrator, Premiere Pro, Photoshop, WordPress, Microsoft-produkter og streaming. Videre er det nødvendig at du behersker videoinnspilling og redigering, samt er god med mennesker.

Vi tilbyr

Du vil få varierte arbeidsoppgaver med muligheter for å påvirke innholdet i din egen arbeidshverdag. Du kan også få muligheten til å starte egne prosjekter, og lede de fra start til slutt.

Vi er et lite team med faglig dyktige medarbeidere, som samarbeider tett. Senteret holder til i moderne og hyggelige kontor- og undervisningslokaler i toppetasjen av Klingenberggata 4 i Oslo sentrum. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og helseforsikring.

Om dette vekket din interesse, og du har tanker og ideer om å være med å skape noe nytt og spennende, vil vi gjerne høre fra deg. Send oss din CV og søknad, i tillegg til en relevant portfolio eller arbeid som viser hvem du er. Tiltredelse så snart som mulig, etter avtale. Søknader behandles fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Senter for eiendomsfag er en privateid undervisningsvirksomhet, stiftet i 1997. Vi tilbyr bransjeutdanninger i form av kompetansegivende etterutdanning innen eiendomsfaglige emner. Vi er også fasilitator for en rekke leder- og spesialistnettverk rundt om i landet, der kunnskapsdeling og erfaringsutveksling står sentralt. Hos oss samles bransjens fremste ledere, spesialister og talenter for faglig inspirasjon og kompetanseutvikling.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like