reMarkable søker designer (Oslo)

Designavdelingen i reMarkable huser nå 24 designere innenfor interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign, innsikt og analyse og visual design. Nå søker vi deg som vil være med å formgi tjenestene og produktene våre, skape effektiv og distinkt kommunikasjon og finne ut hva vi skal lage i fremtiden.

Hvordan vi jobber og hva vi ser etter

I reMarkable er man ansatt i en fagavdeling (Design, i dette tilfelle), og man jobber i tverrfaglige teams på tvers av organisasjonen. Den faglige utviklingen er fokuset i avdelingen, med blant annet ukentlige gjennomganger på fagnivå. Leveransene på prosjektnivå bor i teamene man jobber i.

Her jobber du aldri alene, men i samarbeid med blant annet andre designere, produkteiere, markedsførere, utviklere og innholdsprodusenter. Dette betyr at man har mulighet til å jobbe veldig bredt innenfor alle flater reMarkable opererer. Alt fra å lage digitale kampanjer, videreutvikle brukergrensesnittet på våre produkter, utforme merkevarebyggende tiltak, forbedre kjøpsopplevelser og utvikle nye digitale tjenester.

Om du kaller deg grafisk designer, digital designer, ui designer, interaksjonsdesigner eller noe helt annet (som f.eks. visual designer…) er vi lite opptatt av. Det viktigste er at du vil jobbe med produktet og merkevaren reMarkable og for det vi tror på – å utvikle produkter og tjenester som ikke distraherer, men holder deg fokusert. Du har bakgrunn som grafisk designer (eller lignende) med solid digital erfaring å vise til.

Vi ser etter deg som er en strukturert, formsterk og selvgående designer som argumenterer godt for dine valg. Selv om vi har etablerte designretningslinjer er vi opptatt av at du skal være med å utvikle oss videre, så her vil du få mye påvirkningskraft og eierskap i prosjektene. Du vil oppleve kort vei fra idé til implementert løsning som vi umiddelbart kan måle effekt av. Det du lager vil nå ut til millioner av mennesker over hele verden.

Vi jobber konstant med å iterere, teste og måle effekt av det vi gjør, så f.eks. en nettside blir aldri ferdig og en funksjon på produktet, eller en kjøpsflyt blir aldri enkel nok.

Hos oss kan det bli høyt tempo, men du vil alltid få hjelp der det trengs. Vi setter våre kollegers trivsel i høysete, og har stort fokus på det sosiale.

Source www.finn.no
You might also like