Oppdaterte produksjonsmaskiner fra Canon – både for små og store format

Canon lanserer nye versjoner av både storformatsskriveren Arizona og arkskriveren Imagepress.

For Arizona har man med ny teknikk kunnet øke produktiviteten med mer enn 20 prosent sammenlignet med tidligere generasjoner og nye Arizona kommer i flere ulike størrelser på bordet fra 1,25 meter helt opp til over tre meters bredde. Flatbedprinteren kan produsere opp til 95 kvadratmeter per time. Les mer om nye Arizona her.

Den nye Imagepress retter seg mot kommersielle trykkerier og hustrykkerier som vil øke produktiviteten. Arkskriveren kan levere en utskriftshastighet på opp til 100 sider per minutt.

– Imagepress C10010VP-serien er en ny milepæl i utviklingen innen digitale fargeproduksjonspresser, og setter nye standarder for produktivitet, bruksallsidighet og kvalitet, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for Professional Print hos Canon Norge i en pressemelding.

Mer informasjon om maskinen finner du her.

You might also like