Molvik Grafisk søker Area Sales Manager (Oslo)

Molvik Grafisk er en av Norges ledende totalleverandører av grafisk materiell, vi opplever god vekst i regionen og har betydelige ambisjoner. Vi søker en ambisiøs, erfaren og fremoverlent selger til vårt salgsteam.

Arbeidsoppgaver:
• Salg fra A-Å
• Kontroll og oppfølging av eksiterende kunder
• Opparbeiding og oppfølging av nye kunder

Kvalifikasjoner:
• Erfaring fra tilsvarende salgsstilling
• Erfaring innen trykk-/ grafiskbransje
• Norsk muntlig og skriftlig (flytende)
• Stor eksisterende portefølje

Personlige egenskaper:
• Selvgående
• Initiativrik
• Strukturert
• Sosial
• Effektiv
• Løsningsorientert
Vi tilbyr:
• Sentrale og ærverdige kontorer i Gamle Logen
• Fleksibel arbeidstid
• Svært gode betingelser som samsvarer med dine resultater
• Sentral og selvstendig rolle der du får brukt din erfaring og suksess i markedet
• Videreutvikle dine salgsegenskaper i et ambisiøst selskap

Vi kan vise til meget god soliditet og gode resultater.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Partner Geir Lislerud tlf. 975 59 052, eller CEO Jørgen Molvik tlf. 922 61 108. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad  snarest, og senest innen 11. oktober.

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Om arbeidsgiveren

Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger med fokus på høy kvalitet og god service. Molvik har egen eskefabrikk og eget trykkeri med det nyeste innen trykkteknologi. I tillegg har vi egne designere som hjelper deg med dine trykksaker.
Molvik Grafisk består i dag av 30 ansatte, hovedkontoret med produksjon, eskefabrikk, designere, trykkeri, digitaltrykk, plottere og ledelse befinner seg i Bergen. I Oslo har vi i dag et salgskontor med to ansatte som skal øke sin omsetning med Area Sales Manager.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like