Investerer i emballasjeproduksjon on-demand

Media Monitor har tidligere skrevet om muligheten for skreddersydd kartongproduksjon med Slimbox fra Fit Things i Belgia.

Nå har Akershus Reklame Team AS (ART) investert i en slik maskin. Det forteller ART til Media Monitor.

– Vår e-com-avdeling opplever stor økning inne 3PL og e-handel. Den avdelingen pakker og tilrettelegger for distribusjon ovenfor mange nettbutikker, og ofte er emballasje en utfordring, ikke minst tidsmessig. Denne maskinen gjør at vi sammen med kunden kan finne gode og bærekraftige løsninger på 1,2,3, samt at vi kan produsere småvolum i eget hus. Det er først og fremst småvolum vi produserer på denne maskinen, men da har vi samtidig laget og har ett riss klart for evt. produksjon av større volumer, forteller Arne Bruun, daglig leder i ART, til Media Monitor.

ART blir Slimbox-agent i Norge

Bruun forteller videre at ART nå er agent for Slimbox i Norge og at selskapet er i gang med å lære opp en av sine ansatte for å kunne hjelpe til med service for andre bedrifter som tenker på å investere i en slik maskin. ART vil også fungere som showroom for andre potensielle kunder i Norge og Norden.

Nysgjerrig på hvordan Slimbox fungerer? Ta en titt på videoen under.

 

- ANNONSE -

You might also like