Grafisk bransjeforening: Nytt styre og redusert kontingent

Landsmøtet i Grafisk bransjeforening skulle ha vært arrangert nå i september i Bergen. På grunn av virussituasjonen ble det heller en delt løsning der noen bedrifter deltok fysisk i Oslo og resten av medlemmene deltok digitalt. Det melder Grafisk bransjeforening på sine nettsider.

Kontinuitet i styret

Det ble ingen revolusjon under valget av nytt styre, men Inger Marie Spange fra Storybold Reklamebyrå (tidligere 07 Moss) ble innvalgt som nytt styremedlem. Sturla Fossum fra Lundblad i Tromsø ga seg i styret.

Dermed ser det nye styret slik ut:

Styret:

  • Jøran Aulin-Jansson (gjenvalg) Jansson & Bjelke, leder
  • Henrik Hartberg (gjenvalg) 07 Media, nestleder
  • Kjetil Sjøeng (ikke på valg) Merkur Grafisk
  • Tore Jørgen Slettahjell (ikke på valg) Skipnes kommunikasjon
  • Lene Syvertsen Olsson (gjenvalg) Fjuz Kommunikasjon
  • Morten Gunnarshaug (gjenvalg) Gunnarshaug Trykkeri
  • Inger Marie Spange, (ny) Storybold Reklamebyrå

Varamedlemmer:

  • Daniel Hauksson, (ny) Zoom
  • Thomas Erichsen, (ny) Bodoni

Redusert kontingent

Generalforsamlingen vedtok også å redusere kontingenten til 1,5 promille opp til lønnsmasse på 12,5 millioner kroner og 0,1 promille av resterende lønnsmasse. Tidligere i vår vedtok foreningen å halvere kontingenten for 2020 pga den økonomiske situasjonen med lavere ordreinngang.

 

 

 

- ANNONSE -

You might also like