Fallet avtar noe i reklamemarkedet

Reklameomsetningen via mediebyråene i Norge viser at fallet avtar noe i august i forhold til juli når man sammenligner med tilsvarende måneder 2019. Det melder Mediebyråforeningen på sine nettider.

– Koronasituasjonen legger fremdeles en kraftig demper på reklamemarkedet. Men vi ser noen lyspunkter og i disse dager må vi glede oss over de lyspunktene som dukker opp, sier Merete Mandt Larsen, daglig leder hos Mediebyråforeningen.

Alle kanaler som er med i undersøkelsen går tilbake i august 2020 sammenlignet med august 2019 – med unntak av TV som øker noe.

– Kanaler som kino og utendørs har fått en ekstra smertelig nedtur på grunn av koronasituasjonen. De fleste kanaler har fått en nedtur i reklameomsetningen i år, men det er åpenbart at noen har hatt en større belastning enn andre, sier Mandt Larsen.

- ANNONSE -

You might also like