Trykkeri lanserer verktøy for digitale annonser

Det tyske selskapet Flyeralarm har lansert en plattform for produksjon og publisering av digitale annonser i sosiale medier, skriver Flyeralarm i en pressemelding.

Mange kunder forventer at alle selskap skal synes på sosiale medier, noe som ikke alltid er like enkelt å få til, mener Flyeralarm.

For å forenkle prosessen har man skapt Flyeralarm Digital som gjør det mulig å publisere annonser på Facebook, Instagram og Google uten noen forkunnskaper. Man behøver ikke engang ha eget konto i sosiale medier.

Verktøyet, som foreløpig bare finnes på tysk, er en del av Flyeralarms markedsføringsportal men kan også benyttes individuelt. For å skape annonser finnes mer enn 100.000 bilder og illustrasjoner tilgjengelige i verktøyet.

- ANNONSE -

You might also like