Svensker tar over restene av Norpost

Easy2You selger restene av Norpost (hjemlevering) til svenske Best Transport. Det melder Finansavisen i sin papirutgave.

Kvikkas og Norpost ble en del av Easy2You-konsernet i 2018.

– Vi rydder opp i en komplisert struktur. Brevdistribusjonen som Norpost startet ble lagt ned i fjor. Avislevering slutter vi med i høst. Best Transport overtar hjemleveringsvirksomheten, og Easy2You blir stående igjen som et selskap for teknologitjenester med 14 ansatte, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You og påtroppende sjef for Best Transport i Norge.

Best Transport overtar omtrent 100 medarbeidere i Norge, kjøretøy og kundekontakter fordelt på åtte lokasjoner over hele Norge. Finansavisen skriver at prisen trolig ligger på ca 70 millioner kroner.

Omsatte 700 millioner kroner i 2019

Best Transport ønsker å bli en ledende nordisk aktør innen hjemlevering og hadde en omsetning på over 700 millioner kroner i 2019.

– Vi strävar efter att få en marknadsledande position i Norge vad gäller såväl bud och distribution inom B2B liksom hemleveranser B2C. Genom förvärvet av Easy2Yous hemleveransverksamhet får vi flera positiva konsolideringseffekter som gör att vi accelererar vårt hemleveranserbjudande till nordiska e-handlare. Men förvärvet gör också att vi stärker vårt kunderbjudande inom B2B med utökad kapacitet likväl som större geografisk täckning, sier Niklas Knight, VD på Best Transport, i en pressemelding til det svenske markedet.

- ANNONSE -

You might also like