Stibo Complete søker Salgskonsulent (Oslo)

Stibo Complete er midt i en svært positiv utvikling, hvor det fortløpende tilføres nye produkter og løsninger til et allerede omfattende produktsortiment.

For å hjelpe oss videre søker vi en ny salgskonsulent med base på kontoret vårt i Nydalen i Oslo.

Jobben Primæroppgaven blir salg av trykkløsninger (arktrykk, digitaltrykk, rotasjonstrykk og storformatprint), nettløsninger som for eksempel markedsføringsportal med tilhørende nettbutikk, samt ulike løsninger for distribusjon og effektmåling.

Du blir en del av den norske salgsorganisasjonen vår og kommer til å arbeide selvstendig med utgangspunkt fra salgskontoret i Oslo. Samtidig blir du også en viktig del av vår store skandinaviske salgsorganisasjon. Det daglige salgsarbeidet foregår i tett samarbeid med vårt dedikerte team av kompetente medarbeidere innen alle forretningsområdene våre.

Les mer

- ANNONSE -

Source stibocomplete.com
You might also like