LOS Digital først i Europa med HP Indigo 15K HD

LOS Digital i Larvik er først ute i Europa med å investere i en HP Indigo 15K HD. Det melder Visutech i en pressemelding.

– LOS Digital har allerede en imponerende og ekstremt oppdatert maskinpark. Det er veldig spennende med en norsk aktør som våger å satse på denne måten og som kan tilby markedet det siste og beste på teknologi- og hardware-siden, sier Marius Andressen, Sales Manager for Visutech i Norge.

“Satser innen nytt segment”

“LOS Digital AS viser nå tydlig at man også ønsker å satse innen segmentet Folding Carton. I tillegg til å investere i en HP Indigo 15K HD, som kan håndtere material med en tykkelse av 600 mikron, investerer LOS Digital også i en KAMA ProFold 74 fals- og limmaskin,” skriver Visutech i pressemeldingen.

HP-printeren installeres med nyheten HDFM-raster som gir en rekke muligheter for premiumapplikasjoner.

Maskinen ble levert denne uka og installeres i disse dager.

 

 

- ANNONSE -

You might also like