07 Medias expoavdeling inngår partnerskap – får eierandel på 10%

07 Medias messe- og expoavdeling blir en del av Messetjeneste AS fra 1. juli 2020. Fra samme dato får 07 Media AS en eierandel på 10 prosent i Messetjeneste AS. Det melder 07 Media i en pressemelding.

– Dette betyr at vi sammen skaper et miljø som årlig vil levere messetjenester for ca. 60 millioner kroner, og vil med dette være godt posisjonert for å vokse i tiden fremover. […] Nå er ikke størrelsen alt, men jeg skal ikke legge skjul på at størrelsen teller når du setter deg som mål å bli Norges råeste totalleverandør av messetjenester. Hos oss har vi en strategi vi kaller «pallplass», som betyr at vi skal være blant de beste i klassen innenfor alle områder vi bestemmer oss for å konkurrere i. Sammen med Messetjeneste kommer vi definitivt på pallen, og nå starter arbeidet med å vise kundene at vi er det klare førstevalget, og at vi fortjener plassen på toppen av pallen, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media.

One-stop-shop

Amundsen sier videre at 07 Media begynte å se seg om etter en partner etter at markedet bråstoppet i forbindelse med corona-utbruddet i mars. Med det nye partnerskapet understreker Amundsen at man nå blir en one-stop-shop der man kan tilby alle kunder alt fra konseptutvikling og design, til bygging og montering av messer, showrooms og utstillinger.

Messetjeneste AS omsatte i 2018 for drøye 43 millioner kroner og hadde et driftsresultat på ca 2,5 millioner kroner.  

Messetjeneste AS eier også 100% av Mølladammen Snekkeri AS (Omsetning 10 millioner kroner i 2018) og 25 % av Arena Service Team AS (Omsetning 19 millioner kroner i 2019). 

You might also like