Leverandør kjøpt opp

Luth & Co AS blir en del av selskapet Industri og Boligprodukter AS (IBG). Det melder Luth & Co i en pressemelding.

Overtagelsen skjer ved at IBG kjøper 100% av aksjene i Luth & Co. Daglig leder og eier Paal Erik Nielsen i Luth & Co tar med seg sine ansatte og flytter til IBGs lokaler på Alna i løpet av sommeren, der de blir en del av avdeling Decorativ hos IBG.

“Vi ser at tiden er inne for at mindre aktører søker sammen for å utnytte felles ressurser for å være en attraktiv partner for våre kunder. Dagens behov for digitale løsninger på alle plan i bedriften gjør at vi sammen kan tilby enkle og smidige løsninger for våre kunder. Produktmessig vil en sammenslåing av Luth og Decorativ bli en solid partner for alle kreative kundegrupper. Vi har begge bakgrunn som leverandører til kreativ grafisk bransje, og et sterkt kundefokus med basis i gode logistikkrutiner og solid produktkunnskap,” skriver partene i pressemeldingen.

Decorativ (tidl. Tegnesenteret) er en av landets ledende distributører av kunst- og tegnemateriell rettet mot kreative kundegrupper som arkitekter, designere, kunstnere og fagskoler innen kunst, design og tegning.

Webbutikken www.luth.no vil fremdeles eksistere.

You might also like