Kjøp og selg ditt grafiske utstyr med en helt ny tjeneste

Nå lanseres Grafkom Market – en helt ny tjeneste for brukt, grafisk utstyr og forbruksmateriell.

Nettverket Grafkom lanserer nå en helt ny markedsplass for den grafiske bransjen der du kan selge og kjøpe brukt grafisk utstyr og forbruksmateriell. Markedsplassen finnes på Nettverket Grafkoms nye nettside, der du også finner mer informasjon om kommende events og grafiske nyheter fra regionen.

– Vi når ut til en stor del av bransjen i Norden og Baltikum dels gjennom våre egne nyhetsbrev, på svensk, engelsk og norsk, sier Ola Karlsson på Grafkom.

Alle lesere av Media Monitor får 50 prosent rabatt på den første annonsen ved å bruke rabattkoden “sommer50” når du legger inn din annonse.

– Det er mange som tilbyr brukte maskiner både i Norden og over hele Europa – men de har ikke det samme nettverket av potensielle kjøpere og her kan Grafkom Market hjelpe også disse aktørene til å nå bredere ut. Vi når ut til nesten 10.000 personer i grafisk bransje i Nord-Europa, sier Karlsson.

Besøk Grafkom Market her.

 

- ANNONSE -

You might also like