Ekh Grafisk AS søker erfaren frontendutvikler (Molde)

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter en dyktig frontendutvikler. Du må beherske HTML og CSS svært godt og være i stand til å sette deg inn i CMS-systemer.Det er en fordel om du har benyttet noen av disse CMS systemene tidligere:

  • CMS Made Simple
  • WordPress (Elementor / Woocommerce)
  • Craft CMS
  • Evt andre CMS-systemer.

Behersker du i tillegg Javascript, så vil det være en bonus.

Du må dessverre ha tidligere arbeid å vise til. Vi trenger i denne runden en person med erfaring.

Arbeidets innhold: Samarbeid med webdesigner, som lager designprototype i Adobe XD, din oppgave blir å få dette til å fungere live, med foretrukket CMS. Du kan komme med innspill under designprosessen og påvirke valg av CMS/teknisk løsning. Teamet består av Webdesigner, Prosjektleder og deg. Vi har svært dyktige designere, som vil gi deg motivasjon til å levere gode nettsider til våre kunder.

Arbeidssted: Molde eller Kristiansund – Er du selvstendig og god, kan andre lokasjoner vurderes.

100% stilling.

Del annonsen:

- ANNONSE -

Source arbeidsplassen.nav.no
You might also like