Brandmaster bygger bro til Adobe

Brandmaster fortsetter å utvide sin portefølje. Denne gang gjennom å bygge en link mellom verktøy i Adobes programutvalg slik som feks Indesign, Photoshop, Illustrator, Premier samt Incopy og Brandmasters ”digital asset management”-plattform.

Alt som lagres i Brandmasters mediabank blir nå enkelt tilgjengelg i Adobes program.

– Vi arbeider kontinuerlig med å skape enklere arbeidsprosesser for våre kunder. Vårt overgripende mål er å se til at markedsførere globalt kan arbeide så effektivt som mulig med sitt varemerkearbeide. Denne integrasjonen muliggjør en strømlinjeformet markeds- og brandingprosess, og passer godt inn i vårt resterende tilbud, sier Karl Fredrik Lund CEO på Brandmaster.

Tettere samarbeid mellom in-house, byråer og designere

I en melding skriver Brandmaster at integrasjonen mellom Brandmasters DAM-applikasjon (mediabank) og Adobe Creative Cloud, gjør det mulig for markedsavdelingen, byråer og grafiske designere å raskt få tilgang til relevant digitalt materiale direkte i verktøyet de jobber i, feks Adobe Illustrator, uten å behøve gå ut av programmet. Dette gjør det enklere å samarbeide over grenser og mellom ulike hjemmekontor, samt skape kampanjer samtidig som det blir lettere å sikre at varemerkeidentiten beholdes på tvers av ulike kanaler.

550.000 Brandmaster-brukere i over 110 land kan nå dra nytte av dette nye tillegget.

You might also like