Toptemp AS søker Grafisk designer (Oslo)

Vi søker en engasjert, digitalt sterk og fremoverlent grafisk designer som kan produsere grafisk materiell, på tvers av kanaler og målgrupper. Du vil jobbe operativt, primært med B2C, men også med B2B og interne oppdrag. Du vil være en sentral ressurs i mobilselskapet som vokser mest i Norden, og du må trives med høyt tempo.

Vi trenger derfor deg som jobber målrettet og effektivt med tydelig digital og taktisk forståelse. Du blir heller ikke skremt av å sjonglere mange oppgaver samtidig, alltid med fokus på å nå våre kommersielle mål.

Hovedoppgaver:

  • Produsere digitalt materiell og dynamiske banners
  • Lage enkle animasjoner.
  • Redigere og klippe enkle filmer.
  • Bidra til å løfte ice.no visuelt, sammen med UX designer
  • Redigere bilder etter vår visuelle profil og utvikle og forvalte bildebase internt
  • Produsere materiell til print, retail, forhandlere, CRM.
  • Bistå med produksjon av presentasjoner internt, både fra salg og ledelse

Du er kreativ, digital fremoverlent og setter deg raskt inn i vårt spennende konkurranselandskap og vår identitet. Videre evner du å vurdere behov for differensiering av ulike uttak. Vi vet at du har god forståelse av medielandskapet, og er oppdatert på den digitale utviklingen. Det er ikke et krav at du har erfaring fra telecom, men du har god forståelse for prinsippene for godt digitalt og taktisk materiell til alle digitale flater. Du har også god erfaring med performance marketing, og er en god lagspiller inn mot vårt digitale salgsteam.

Kan du også vise til relevant kommersiell utdannelse og er suveren i Adobe-pakken? Fantastisk!

Det viktigste for oss er allikevel at du har vilje, evne og høy arbeidskapasitet, at du er strukturert, nøyaktig, pragmatisk og fleksibel og rå på å skape gode relasjoner med kolleger og samarbeidspartnere. For sammen skal vi jobbe for å levere på våre kundeløfter og salgsmål, og ikke minst jobbe for at ice skal fortsette å vokse og være en utfordrer i bransjen.

Stillingen er i utgangspunktet et vikariat på 6 måneder med omgående oppstart, og du vil rapportere til Creative Brand Manager

Great place to work. I 2020 ble ice kåret til Norges 7.beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekt i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap. 

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like