Skipnes Kommunikasjon søker Business controller (Trondheim)

Skipnesgruppen er en av Norges største grafiske bedrifter med en omsetning i 2019 på ca kr. 130 millioner ved hjelp av 55 ansatte og med hovedkontor og produksjon i Trondheim. Gruppen driver to driftsselskaper, Skipnes Etikett AS som er landets største produsent av selvklebende etiketter til industrien og Skipnes Kommunikasjon AS som leverer produkter og tjenester innen design, trykk og digital kommunikasjon. I tillegg har gruppen eiendomsinvesteringer.

Selskapene vokser og vi vil øke ressursene innenfor økonomisk styring og kontroll. Dette omfatter analyser, rapportering og vedlikehold av kalkylesystemer, lager, regnskap med mer. Vi fører regnskapene i eget hus og bruker programvare fra Visma, MS NAV/PrintVis og Cerm for ordre, produksjon- og lagerstyring samt regnskap. Vi søker derfor etter en Business controller som kan bidra til vår videreutvikling. Den ideelle kandidaten er ambisiøs og initiativrik, har relevant erfaring og innehar de riktige faglige og personlige kvalifikasjonene. Du bør være forretningsorientert og nysgjerrig, og bidra til å støtte forretningsområdene på en god måte. Vi søker deg som raskt skaffer deg overblikk, analyserer og identifiserer verdidrivere, samt er dyktig i å kommunisere dette ut mot organisasjonen.

Arbeidsoppgaver

“Være ansvarlig for kvalitetssikring av resultater samt utarbeidelse av budsjett, prognoser og lønnsomhetsanalyser
“Sikre videreutvikling og forbedring av økonomiske prosesser og rutiner, sammen med ledelse og regnskap
“Sikre god forståelse for økonomistyring og -utvikling hos linjelederne, og bidra til aktiv og fremtidsrettet risikostyring
“Utarbeide underlag til business reviews, ledermøter, forhandlinger mm.
“Være økonomisk rådgiver og sparringspartner for mellomledere
“Utvikle og rapportere på nøkkeltall i regnskap og kalkylesystem
“Bistå i tilbudsprosesser og utarbeidelse av Business Case
“Følge opp lønnsomheten i større leveranseprosjekter og kontrakter
“Følge opp kunde- og produktlønnsomhet, analyser, rapportering og videreutvikling

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like