New Nordic søker grafisk designer til nøkkelposisjon (Moss)

Er du en grafisk designer på jakt etter en jobb som kan tilby stort kreativt spillerom, muligheten til å være med å påvirke og hvor du får være tett på der det skjer? Da kan dette være muligheten du har ventet på!

New Nordic tilbyr deg

  • En nøkkelrolle i et veletablert selskap med 20-års fartstid i Norge
  • Spennende utviklingsmuligheter
  • Fast stilling med gode betingelser
  • Flotte lokaler, med eget kontor
  • Mange hyggelige og spennende faglige eventer og samlinger

Hvem er New Nordic Norge?

New Nordic Norge holder til i Moss, og de er nå på jakt etter en ny kollega til sitt team, til en 100% fast stilling som grafisk designer. Den rette profilen vil få en nøkkelposisjon i forbindelse med selskapets videre utvikling og profilering her i Norge. Det norske teamet består i dag av 2 engasjerte medarbeidere, som begge har vært med i selskapet i mange år. New Nordic er et danskeid konsern, som har 20 års fartstid på det norske markedet. Produktene deres finnes blant annet hos forhandlere som Life og Vita. I dag produseres det meste av markedsmateriell ved hovedkontoret i Danmark, men man ønsker nå å utvikle mer av dette lokalt. Det er også en uttalt ambisjon å bli sterkere på digital annonsering og markedsføring i sosiale medier.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like