Linda JC søker Mac-operatør / grafisk designer (Trollåsen)

Vi søker deg som er en “tryllekunstner” i Adobe programmene; Indesign, Illustrator og Photoshop. Alle snarveier i programmene sitter i fingertuppene. Du elsker lekkert design, og jobber effektivt etter skisser fra grafisk designer.

Linda Johansen Cosmetics AS er i sterk vekst. Vi utvikler hudpleie/makeup produkter for Linda Johansen®. Produktene selges gjennom nettbutikk lindajohansen.no, kåret til Årets Nettbutikk 2019 og i finalen til Årets Nettbutikk 2020 (avgjøres i juni)

Vi designer alt inhouse Fra produktdesign, forpakningsdesign, reklamemateriell på papir til alt av markedsføring på nett og TV. Vi holder til i moderne lokaler på Rosenholm Campus (Kolbotn), hvor vi også har film/foto/print studio med topp moderne utstyr.

Du vil jobbe med ferdiggjøring av skisser fra vår grafisk designer, mye til web og litt til print/trykk. Vi produserer trykksaker på vår digitaltrykkmaskin / ferdiggjøringssutstyr, og ca 20% av stillingen vil være print og ferdiggjøring av trykksaker til vår pakkeavdeling. Vi jobber på Mac og du er superbruker i Indesign/Photoshop og Illustrator.

Jobben er primært å bistå og avlaste grafisk designer med å utforme og ferdigstille jobber til markedsføring av vårt eget brand. Det er et pluss om du har interesse for skjønnhetsprodukter (hudpleie og makeup).

Arbeidsoppgaver

  • Originalarbeid og bildebehandling
  • Ferdigstille webannonser / trykksaker basert på skisser fra grafisk designer
  • Gjennomføre korrekturrunder
  • Lage og kvalitetssikre filer for web (FB og IG) og trykk
  • Digitaltrykking av markedsmateriell
  • Delta i kreative prosesser og utføre enkle designoppgaver

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like