Gjensidige søker Senior designer (Oslo)

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden. Kundene våre foretrekker å bruke digitale kanaler når de skal kjøpe eller endre forsikringer – eller orientere seg om produkter og tjenester. Til en fast stilling ved hovedkontoret vårt i Oslo leter vi derfor etter en erfaren designer som kan ta en ledende rolle i videreutviklingen av Gjensidiges designsystem.

Om deg

Du er sannsynligvis en erfaren designer eller designleder, med svært god forståelse for visuell design, interaksjonsdesign og merkevare. I tillegg har du nok jobbet mye med ett eller flere designsystemer. Om du selv ikke har hatt ansvar for et, så har du garantert jobbet med og bidratt til det. Kanskje i en intern digital-, produkt- eller markedsavdeling, eller som konsulent. Du er nok opptatt av helhet, identitet og måloppnåelse i alt du jobber med, og samarbeider godt med både designere, utviklere, analytikere og prosjektledere.

Du evner å se og legge til rette for helhet, både i tjenestene organisasjonen leverer – og i organisasjonen som leverer dem. Du ser menneskene rundt deg, og er flink til å få dem med deg. Vi tror også at du har jobbet en del med kreativ ledelse og prosessledelse. Kanskje har du også erfart at de metodene som funker best når man utvikler tjenester for kunder, også kan fungere godt når man lager tjenester for kollegene sine?

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like