CompEdge søker Trainee Grafisk Designer (Olso)

Vil du bli Norges Råeste Grafiske Designer?

17 dyktige og kreative kollegaer søker ansatt nr. 18!

Vi leter etter en praktikant innen grafisk design. Engasjementet er for ett år, men med mulighet for forlengelse.

Før vi forteller deg mer om stillingen, la oss fortelle deg litt om oss: Vi er CompEdge Consulting, et markedsbyrå som holder til midt i hjertet av Oslo sentrum, og som liker å gjøre ting litt annerledes enn andre.

Det hele startet i 2017 da vår daglige leder Adrian og videofotograf Lars, startet videoserien NRM som skulle dokumentere prosessen bak å bygge et selskap fra bunnen av. Denne måten å jobbe med markedsføring på har blitt døpt til Documarketing, og hver uke følger inntil 10,000 personer med på vår reise mot å bli Norges Råeste Markedsbyrå.

Vi skal være historiefortellere for oss selv og kundene, og historiene vi formidler gjennom video, podcast, artikler og mye mer, skal trigge en cocktail av hormoner: oxytocin, endorfiner, og dopamin.

Her i Storgata 5 har du lov å utforske akkurat det du vil, og å skape dine egne muligheter. Vi digger det når du stiller spørsmål og viser din lidenskap for å lære nye ting! Vil du dra til en spennende konferanse i utlandet for å hente fersk inspirasjon, så sender vi deg avgårde og forventer morsomme reisebrev tilbake. Vil du ta et kurs eller sertifisering som du mener vil bli en fordel for deg og oss, kjøper vi det til deg og ønsker deg lykke til på eksamen. Vi vet at jo mer du utvikler deg, jo raskere bygger vi Norges Råeste Markedsbyrå.

Kundene våre er kanskje de mest engasjerte kundene i Norge, og de forventer fullt samarbeid for at vi sammen skal skape innovative og kreative markedsstrategier.

Høres dette spennende ut? Bra!

For å lykkes hos oss må du ha en lidenskapelig sans for grafisk design. Siden CompEdge og våre kunder har forskjellige tone of voice og personligheter (vi liker å tenke på selskaper som mennesker), så må du evne å tilpasse deg forskjellige profiler. Du må ha erfaring med Adobe-pakken, spesielt Illustrator, Photoshop og InDesign, men vi bryr oss ikke om hva slags utdanning du har, så lenge du har et talent og en gjennomføringsevne som gir oss bakoversveis.

Du kommer til å samarbeide mest med Jordan, vår dyktige Brand Strategist og partner. Jordan kommer fra USA og snakker engelsk til daglig, men fortvil ikke: hun tar norsktimer en gang i uken og forstår mer og mer for hver uke som går. Det er allikevel greit om du behersker engelsk godt.

Hverdagen din vil bestå av å produsere grafisk innhold til sosiale medier, utvikle konsepter både til intern bruk og til kunder, og et tett samarbeid med video-avdelingen; animatører, markedsførere og webutviklere.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like