Blir ny Canon-partner for Colorado-serien

NG Digital og Canon Production Printing Products har inngått en avtale som gjør NG Digital til salg- og servicepartner for produktserien Colorado. Det melder NG Digital på sine nettsider.

– NG Digital er en seriøs, velrenommert og høyt presterende leverandør av teknologi, medier og kompetanse, og tar skiltbransjen på alvor. Canon ønsker å tilsikre at vår teknologi blir tilbudt til et bredt spekter av kunder, slik at flest mulig bedrifter får glede av de store fordelene våre produksjonsløsninger, høy kompetanse og god service gir. Partneravtalen mellom Canon og NG Digital styrker begge parters evne til å levere dette – og jeg ser frem til et godt samarbeid og et godt partnerskap, sier Magnus Blegen, Country Director i Canon Production Printing Products.

NG Digital er en leverandør til skilt og dekor-bransjen, og tilbyr blant annet maskiner, software, rekvisita og display. Selskapet, som holder til i Larvik, omsatte for drøyt 41 millioner kroner i 2018 og hadde et driftsresultat på 1,7 millioner kroner.

You might also like