Etterretningstjenesten søker Grafisk designer (Oslo)

Vi trenger en dyktig grafisk designer som kan ta ansvar for vår visuelle kommunikasjon. Vi har mye kompleks tematikk som må kommuniseres tydelig og presist, og er derfor avhengig av  designere som kan støtte dette arbeidet med god grafikk og design. Blir du en del av vårt team vil du ikke alltid ha et stort publikum, men du vil jobbe med å formidle informasjon av stor sikkerhets- og forsvarspolitisk betydning for Norge og norske interesser.Etterretningstjenesten har ledig fast stilling som grafisk designer med ansvar for vår visuelle identitet. Hovedoppgavene vil være å forvalte og videreutvikle vår visuelle profil, legge til rette for effektiv og enhetlig bruk av denne profilen på tvers av organisasjonen, arbeide med digitalt design, illustrasjon, layout og fotoredigering. I tillegg må det påregnes støtte til annet internt og eksternt kommunikasjonsarbeid i tverrfaglige team.

Arbeidsoppgaver

Forvalte og videreutvikle tjenestens visuelle profil, grafisk produksjon og rådgivning, kursing og videreutvikling av eget fagområde.

Kvalifikasjoner

Krav til utdanning
Bachelor-grad eller tilsvarende innen relevant fagområde. Annen utdanning og lang relevant erfaring kan etter vurdering kompensere for manglende utdanning. Relevante fagområder er eksempelvis digitalt design, grafisk design eller tilsvarende.

Krav til tjenesteerfaring:

  • Erfaring med utvikling og/eller forvaltning av visuell profil.
  • Ferdigheter og erfaring med bruk av relevant programvare.

Ønskelig:

  • Erfaring med design til både print og digitale flater.
  • Prosjekterfaring.
  • Prosjektledererfaring.
  • Erfaring fra store bedrifter eller organisasjoner.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like