XXL søker European Design Lead (Oslo)

Er du en senior designer som vil bygge merkevare gjennom grafisk profil- og identitetsarbeid?

Liker du å spille andre bedre enn deg selv?  Og har du i tillegg en interesse for sport og friluftsliv? Her er muligheten du burde gripe!

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen i XXL er i vekst og vi skal nå fornye og forsterke designkompetansen vår ved å bygge opp en egen inhouse studioavdeling. I den forbindelse søker vi en grafisk designer med relevant erfaring innen merkevarebygging, profil og identitetsarbeid til å bygge opp og lede denne enheten.

Vi ser etter deg som trives med å kombinere lederrollen med operativt designarbeid, og som trigges av XXL som brand og mulighetene som ligger foran oss med å fornye, forsterke og forenkle merkevareplattformen vår.

Hos oss vil du bidra til å heve våre designproduksjoner ytterligere slik at alt design, fra digital til grafisk produksjon, blir enhetlig og solid. Designavdelingen skal på sikt utforme og betjene alt grafisk og digitalt materiell som produseres for alle våre 5 land.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like