Varner søker Graphic Designer til Cubus (Billingstad)

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Norges største moteselskap? Her er din sjanse! Her vil du jobbe i team der vi tar frem det beste hos hverandre for å sammen skape de beste kundeopplevelsene!

Til vårt Cubus-team søker vi en kommersiell og engasjert Graphic Designer som kan produsere grafisk materiell på tvers av kanaler og målgrupper. Du blir en del av markedsteamet, men vil også utvikle grafisk materiell til digitale flater i samarbeid med våre team på E-com og Loyalty. Vi ser ett er deg som har evne til å se sammenhengen mellom kommersielle brand, kommunikasjon og bidra til å løfte kundeopplevelsen til et nytt nivå.

Hvem er vi?
I Cubus teamet utvikler vi all vår kommunikasjon, fra idé til komplett konsept som tas ut i alle kanaler plakater i butikk, TV-reklame, OLV, sosiale medier og digital display. Vi er en tight og inkluderende gjeng med høye forventninger til hverandre og tydelige ansvarsområder for den enkelte, samtidig som vi sørger for at vi som team skal lykkes sammen. Kunden er til enhver tid i sentrum for oss, og forståelsen for kundereisen og vårt bidrag til å gjøre den så enkel som mulig er alltid i fokus.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like