Skangraf Schneidler søker Inneselger (Larvik)

Skangraf Schneidler AS er i dag en av de største leverandørene, i bransjen, for distribusjon av forbruksmateriell til skilt og dekor, storformat print, silketrykk, samt salg/service/support av storformatprintere.  Vår målsetting er å ha anerkjente selvklebende produkter og storformat media på lager for å tilfredsstille samme dags forsendelse fra våre lager i Larvik og Tranby.

I 2017 ble Skangraf AS og Schneidler AS en del av Spandex. Spandex er en av verdens største distributører av forbruksmateriell til skilt og storformatprint. Skangraf Schneidler og Spandex tilbyr en stor og innholdsrik produktportefølje.

Vi har behov for å øke bemanningen med en Inneselger i en 100 % stilling.  Dette er en jobb der salget gjøres fra kontoret. Sporadisk kan det være behov for å besøke kunder, men i all hovedsak foregår salget via telefon. Oppstart er ønsket så snart som mulig.

Vi holder til i moderne lokaler på Hegdal industriområde og er i dag 10 ansatte i Larvik.

Arbeidsoppgaver
Gjennomføre utgående telefoner mot eksisterende og potensielle nye kunder
Kundeoppfølging og mersalg via telefon
Oppdatere og registrere informasjon i vårt CRM system
Noe kundebesøk

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like