Opptur på Råholt

Reklame-huset på Råholt ved Eidsvoll opplever gode dager. Nå har bedriften investert i ytterligere produksjonskapasitet. Det melder Canon i en pressemelding.

– […] Planene er ambisiøse og vi har et utrolig sterkt lag her nå. Det gjør at vi så godt som aldri sier nei til et oppdrag. Alle typer reklamemateriell kan produseres, og det meste utfører vi selv, forteller Olav Granly, tredje generasjon på eiersiden.

Reklamehuset dobler sin digitaltrykkapasitet ved å investere i en Canon imagePRESS C910. Bedriften satser mye på tekstiltrykk og har ni helautomatiske broderingsmaskiner for tekstilbrodering, i tillegg til egen storformatproduksjon og et bredt utvalg av profilmediaartikler. Nå planlegger de også å utvide med bilfolieringshall og bedriftsmuseum.

I 2018 omsatte Reklame-Huset for ca 7 millioner kroner og hadde et driftsresutat på rundt 0. Bedriften selger blant annet sine produkter på printhub.no og reklamehandel.no.

You might also like