Nye Pantone Fashion Home + Interiors

Pressemelding fra Luth & Co 3 mars 2020:

Luth & Co har gleden av å presentere ny lansering av PANTONE Fashion Home + Interiors fargesystem med en helt ny chromatisk fargeordning, med 315 nye farger i TCX Cotton og TPG paper, med et nytt design og med ny layout.

De 315 nye fargene for mote, hjem + interiør er en ekspansiv kolleksjon som er laget for å gi designere de mest etterspurte fargetoner i dag og i morgen.

Til sammen er det nå 2625 farger i Pantones Fashion Home + Interiors systemet. Det er 70 nye nyanser av blått, over 50 rosa og sortimentet er utvidet med flere nyanser av svarte og nøytrale farger. 100 farger på bomulls tekstilpapir har blitt omformulert og justert for å samsvare nærmere med Pantones FHI bomullsstandarder.

Hver av de nye Pantone Fashion, Home + Interiors bomulls- og papirformatene er blitt oppdatert, omformet og ominnredet for å gjøre fargevalgsprosessen mer intuitiv. Nå med 2.625 Pantone-farger arrangert på fargefamilie, slik at designere kan finne riktig farge, skygge og tone raskere enn noen gang.

Ytterligere layoutoppdateringer:

• FHI Cotton Swatch Library. Nå mer farge per side.
• FHI Cotton Chip Set. Nå 3 permer.
• FHI Color Specifier. Selges nå separat også.

De nye produktene er:

• PANTONE FHI Cotton Swatch Library

• PANTONE FHI Cotton Chip Set

• PANTONE FHI Cotton Planner

• PANTONE FHI Color Specifier Set

• PANTONE FHI Color Specifier

• PANTONE FHI Cotton Passport

• PANTONE FHI Color Guides

You might also like