Nord DDB søker grafisk designer (Oslo)

Som grafisk designer i Nord DDB vil du få ansvar for utvikling av visuell kommunikasjon både til design- og reklamekonsepter.  Du vil forvalte visuelle profiler, utvikle kampanjeuttrykk samt løse andre designoppdrag for våre kunder. Du vil jobbe tett med kreativt team, prosjektleder, kunderådgiver og andre interne ressurser.

Du vil få en viktig rolle i prosjekter som involverer tradisjonell reklame, innhold til sosiale medier, motion/animasjon, teknologi og mye annet. Vi jobber med kunder både i offentlig og privat sektor og leverer til både nasjonale og internasjonale merkevarer hver dag. Les vårt intervju med byråleder Thomass Olsson her

Vi ønsker deg som:

  • Har minimum 2-5 års byråerfaring
  • Ønsker å jobbe med utvikling av design for reklamekonsepter og kampanjer
  • Har erfaring med design både til print og digitale flater
  • Mestrer Photoshop, Indesign og Illustrator godt
  • Har minimum grunnleggende ferdigheter i After Effects samt kunnskap om og interesse for motiondesign

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like