Investerer i ny HP Indigo

Flisa Trykkeri fornyer maskinparken. Valget falt på en HP Indigo 7900. Maskinen ble installert på nyåret, og åpner for spesialfarger, blant annet sølv, i og med sine sju fargestasjoner.

“HP Indigos digitale trykketeknologi med flytende offsetfarge har offsettrykkets høye produktivitet og kvalitet, men i tillegg har den også digitaltrykkets alle fordeler som lave oppstartskostnader, høy fleksibilitet og alle muligheter med variabel data,” skriver Visutech i en pressemelding.

HP Indigo 7900 kan også trykke på tykt material (opp til 450gsm), noe som åpner for digital emballasjeproduksjon.

– Vår gamle HP Indigo 5500 var 12 år og når vi fikk et bra tilbud fra Visutech på en ny trykkpresse slo vi til. Den nye pressen er en enda mer stabil maskin, med større kapasitet og større produktivitet, sier Per-Otto Sletten, daglig leder, Flisa Trykkeri.

 

- ANNONSE -

You might also like