Tar over Komori-agenturet i Norge – varsler økt satsing

Coloro som gikk konkurs for om lag et år siden, har tidligere hatt agenturet for Komori her i landet. Nå er det imidlertid selskapet Graphic Support i Bærum som har tatt over. Media Monitor har tatt en prat med daglig leder Robert Nordesparr i Graphic Support som lover en nysatsing på Komori i Norge.

– Vi kommer til å satse hardt på Komori-agenturet. Det står fire Komori arkmaskiner utplassert i Norge i dag. Vi tror potensialet er langt større enn det, og mener vi er i en veldig bra posisjon med to aktuelle produkter for det norske markedet, sier Robert Nordesparr i Graphic Support.

Ny 70/100-presse med Landa-teknologi lanseres på Drupa

Nordesparr viser til at Komoris nye 70/100-maskin – Impremia NS40 – skal lanseres på Drupa.

– NS40 er en helt ny presse med nanographic-teknologi, og denne blir lansert på Drupa. Vår forhåpning er jo at NS40 skal være et aktuelt alternativ for mange trykkerier som i dag kjører offset. NS40 markedsføres allerede og kan bestilles, men lanseres formelt på Drupa, forteller Nordesparr.

NS40 ble for øvrig vist fram for første gang på Drupa i 2016, men da som en konseptmaskin.

Graphic Support kommer til å være til stede på Komoris stand på Drupa og håper på stort innrykk fra Norge.

Utover NS40, er det 50/70-pressa Impremia IS29 som kommer til å markedsføres i det norske markedet.

– Dette er en maskin som vil konkurrere med de digitale maskinene, som for eksempel HP Indigo. Men dette er en maskin som selges som en “stor presse” uten klikkpris som øvrige digitalmaskiner, sier Nordesparr.

Graphic Support skal samarbeide med Lundbergs Grafiska i Sverige om support.

Etter flere år i Luth Gruppen, så startet Nordesparr SRN Grafisk i 2006 som senere ble til Graphic Support. Selskapet har i dag et stort lager på Fjellhamar utenfor Oslo, og har fram til nå hovedsakelig drevet med kjøp og salg av maskiner i bruktmarkedet.  

- ANNONSE -

You might also like