Fespa reduserer antall utstillingshaller – men planlegger fortsatt event om en måned

Spekulasjonene har vært mange rundt en eventuell avlysning av Fespa i Madrid om en knapp måned. På grunn av lavere forventet deltagelse, særlig fra Asia, reduserer man nå antall haller fra fem til fire. Men det er foreløpig ingen antydninger om å avlyse arrangementet. Det melder Printweek.

Fespa gikk allerde ut for en drøy uke siden med beskjed om restriksjoner for kinesiske utstillere. Kinesiske utstillere fikk da beskjed om at de må dokumentere at de har oppholdt seg utenfor Kina i tiden etter 5. mars. Restriksjonene var et svar på Corona-utbruddet i Kina.

Denne uken kom neste annonsering fra Fespa: Antall utstillingshaller blir redusert fra fem til fire på grunn av lavere asiatisk deltagelse enn forventet.

Etter at Mobile World Congress i Barcelona ble avlyst tidligere i februar, har spekulasjonene vært mange rundt Fespa-eventet i Madrid. Fespa sier i en kommentar på deres hjemmesider at eventet kommer til å bli arrangert som planlagt, men at man har tatt flere forholdsregler for å minimere risikoen for smittespredning. Det er imidlertid verdt å merke seg at denne uttalelsen kom før viruset spredte seg skikkelig i Europa. To be continued….

- ANNONSE -

You might also like