BDO søker Grafisk designer (Oslo)

Som grafisk designer hos BDO vil du ha ansvaret for BDOs designprofil internt og eksternt. Du vil i tillegg ha ansvar for godt visuelt innhold til digitale flater, samtidig som du vil produsere trykksaker, visualiseringer og annet grafisk materiell. Du vil også få jobbe opp mot BDOs SoMe-kanaler.

For å lykkes som grafisk designer hos BDO er du;

En relasjonsbygger som trives med å samarbeide med andre, for du vil arbeide tett med interessenter i både salgs- og markeds- og kommunikasjonsavdelingen, i tillegg til regionskontorene. Du har faglig stolthet og trives i ekspertrollen innen ditt område, du trives nok også med å håndtere flere prosjekter samtidig – noen med korte tidsfrister, og ikke minst evner du å prioritere i en hektisk hverdag.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like