Visma søker grafiske designer (Oslo)

Hvorfor velge Visma?

Vi vet hvilken effekt god design har på både varemerke og kundereisen. Og nå ser vi etter en operativ grafisk designer som kan hjelpe oss.

I Visma er utviklingen av gode kundeopplevelser stadig viktigere. Både designprosessen og et visuelt tiltalende designspråk spiller en sentral rolle i å forme disse opplevelsene. Vi vet at det er summen av alle våre aktiviteter som utgjør produktet og kundeopplevelsen. Derfor er design noe av det viktigste vi jobber med. Det er designet som definerer og visualiserer Vismas identitet, personlighet og toneleie, og som utgjør en forskjell for kunden.

Vi ønsker å bygge lag, av talentfulle mennesker.

Brenner du for design og digital kommunikasjon? Kjenner du at det klør i fingrene når du ser en presentasjon eller design som mangler det lille ekstra? Ønsker du å være en del av et ledende fagmiljø innen digital kommunikasjon? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Som vår nye grafiske designer har du evnen til å kombinere entusiasme og høye ambisjoner for digital kommunikasjon med en solid faglig plattform. Du er nysgjerrig på nye muligheter innen fagfeltet og har et ønske om stadig videreutvikling.

Du vil bidra med din kompetanse og erfaring i ulike prosjekter i avdelingen. I praksis betyr det at du:

Har talent og erfaring innen illustrativt arbeid

Forstår viktigheten av godt håndtverk

Deltar aktivt i utarbeidelse og produksjon av konsernets kreative markedskommunikasjon

Presenterer skisser og ferdigstiller prosjekter

Deltar i videreutviklingen av selskapets designprofil

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like