SEGO lyskasser til Norge

Markedsmateriell og Reklame AS har fått eksklusive salgs- og importrettigheter til SEGO Lyskasser. Produktet har fått meget god mottagelse hos kundene. Det melder Markedsmateriell og Reklame AS i en pressemelding.

SEGO er et LED-lyskassesystemet som kan leveres i mange ulike størrelser og er enkelt i bruk. Med tilbehør som hylleløsninger og skjermbraketter, er også systemene fleksible og skalerbare og kan tilpasses brukerens behov.

Systemene er laget i aluminium med integrerte UL-sertifiserte LED-lys fra Osram med magnetiske kontakter for tilkobling av strøm til profilen.

Printmaterialet er av høyeste kvalitet og det best egnede for lyskasser og kommer ferdig levert med påsydde silikonlister tilpasset profilens dybde.

Alle systemer kjøpt komplett blir levert med en slitesterk transportkoffert med doble hjul på hver side i front og støtteben på baksiden. Innsiden er av formkuttet skum som holder alle deler beskyttet og organisert under transport og oppbevaring, melder Markedsmateriell og Reklame.

 

 

- ANNONSE -

You might also like