Magic Norway søker Grafisk designer/Art Director (Bergen)

Er du en erfaren og engasjert grafisk designer med sterk forståelse for design, trender og konseptutvikling?

Vi ser etter deg som har et godt øye for design, er nøyaktig og som kan hjelpe oss med å videreutvikle markedsføringen for våre restauranter, kjøpesentre og hoteller.

Som person er du lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og du er god på å håndtere mange prosjekter samtidig. For å lykkes hos oss må du være selvgående, strukturert og engasjert, samtidig som du er god på å samarbeide på tvers av fagfelt.

Som markedsfører får du en sentral og kreativ rolle med et så variert og bredt ansvarsområde at du aldri vil kunne kjede deg. Du blir en del av et aktivt miljø der du har stor påvirkningskraft og raskt vil kunne se resultater av ditt arbeid.

Arbeidsoppgavene vil spenne over ulike områder på både trykte og digitale flater, omdømme og profilering. Du vil bli ansvarlig for vår markedsavdeling som leverer tjenester for kjøpesenter, hoteller, serveringssteder og uteliv.

Stillingen vil bære preg av å jobbe med flere prosjekter samtidig – både korte/langsiktige prosjekter.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like